Bentley Continental Supersports Met CDC D1 Linksachter Veerpoot Luchtvering 2009 - 2013 met CDC (Continuous Damping Control)

Prijs:

Even geduld...

€ 1.007,56 Excl. belasting
Onmiddellijk leveren
Bentley Continental Supersports Met CDC D1 Linksachter Veerpoot Luchtvering 2009 - 2013 met CDC (Continuous Damping Control) 3W7616001A
Productinformatie
Pakket bevat:
  • Veerpoot
Gewicht: 7.3 kg
Aerosus-code: 169003
Model: Continental Supersports
Reeks: D1
Bouwjaar: 2009, 2010, 2011, 2012, 2013
Model Edition: Met CDC
Positie: Linksachter
OEM Numbers:
  • 3W7616001A
  • 3W7616001E
Productbeschrijving


De luchtveerpoten van Aerosus vervangen de originele luchtveerpoten van uw auto en passen Linksachter op een Bentley Continental Supersports (D1) met met CDC.

Alle luchtveerpoten van Aerosus hebben 2 jaar beperkte garantie en 30 dagen geld-terug-garantie.Al onze luchtveerpoten zijn nieuwe en hoogwaardige onderdelen.Elke veerpoot wordt montageklaar geleverd, met luchtveer, schokdemper en nieuwe elektromagnetische regelklep.

Onze luchtveerpoten zijn ontworpen voor een perfecte rijkwaliteit. Ze passen zich snel aan verschillende weg- en voertuigomstandigheden aan en bieden ultieme veiligheid, functionaliteit en een gepersonaliseerde rijervaring.

Het product is professioneel herbouwd volgens de originele specificaties van de fabrikant. Het is gedemonteerd, schoongemaakt en onderzocht op slijtage en breuk. Alle versleten onderdelen van de veerpoot (zoals luchtveer, keer- en krimpringen) zijn vervangen door nieuwe hoogwaardige onderdelen om een maximale veiligheid en rijcomfort te garanderen. Het product heeft een hoogwaardige afwerking met nieuwe stofkap en nieuwe aluminium zuigers, waardoor het er splinternieuw uitziet.

Alle producten van Aerosus zorgen voor een ultieme rijervaring.

Kenmerken

Hoogwaardige grondstoffen
Draagvermogen en stabiliteit
Duizenden tevreden klanten over de hele wereld
Krachtig, stevig en betrouwbaar
Eenvoudige montage
Past zich aan verschillende weg- en voertuigomstandigheden aan
Gloednieuw onderdeel


FAQ

Nog geen vragen gesteld

Recensie schrijven
1 of1