Bentley Continental Supersports Met CDC D1 Rechtsachter Veerpoot Luchtvering 2017 - 2018 met CDC (Continuous Damping Control)

Prijs:

Even geduld...

Speciale prijs € 504,20 Excl. belasting Regular Price € 1.007,56 Excl. belasting
Onmiddellijk leveren
-50%
Bentley Continental Supersports Met CDC D1 Rechtsachter Veerpoot Luchtvering 2017 - 2018 met CDC (Continuous Damping Control) 3W7616002F
Productinformatie
Pakket bevat:
  • Veerpoot
  • Reservoir
Gewicht: 7.3 kg
Aerosus-code: 169004
Model: Continental Supersports
Reeks: D1
Bouwjaar: 2017, 2018
Model Edition: Met CDC
Positie: Rechtsachter
OEM Numbers:
  • 3W7616002F
  • 3W8616002C
  • 3W7616002H
Productbeschrijving


De luchtveerpoten van Aerosus vervangen de originele luchtveerpoten van uw auto en bieden maximaal rijcomfort en hoge duurzaamheid. Wat betreft veiligheid, nauwkeurigheid en kwaliteit komt dit product volledig overeen met het originele onderdeel.
Deze gloednieuwe luchtveerpoot past Rechtsachter op een Bentley Continental Supersports (D1).

Alle luchtveerpoten van Aerosus hebben 2 jaar beperkte garantie en 30 dagen geld-terug-garantie.Al onze luchtveerpoten zijn nieuwe en hoogwaardige onderdelen.Elke veerpoot wordt montageklaar geleverd, met luchtveer, schokdemper en nieuwe elektromagnetische regelklep.

Onze luchtveerpoten zijn ontworpen voor een perfecte rijkwaliteit. Ze passen zich snel aan verschillende weg- en voertuigomstandigheden aan en bieden ultieme veiligheid, functionaliteit en een gepersonaliseerde rijervaring.

Professioneel gebouwd in overeenstemming de specificaties van de originele fabrikant. Alle componenten van de veer, zoals luchtveer, de afdichtringen en de krimpringen, zijn vervaardigd uit hoogwaardige onderdelen om maximale veiligheid en rijcomfort te garanderen. Het product heeft een uitstekende afwerking met een stofkap en aluminium zuigers, die voor een geweldige uitstraling zorgen.

Alle producten van Aerosus zorgen voor een ultieme rijervaring.

Kenmerken

Hoogwaardige grondstoffen
Draagvermogen en stabiliteit
Duizenden tevreden klanten over de hele wereld
Maximaal rijcomfort
Montageklaar
Past zich aan verschillende weg- en voertuigomstandigheden aan
Gloednieuw onderdeel


FAQ

Nog geen vragen gesteld

Recensie schrijven
1 of1