Snelle bezorging en gratis retours!

BMW 5 Serie E39 Luchtbalg (Veerbalg) Linksachter

Beoordeling: 4.85 van 5

Prijs:

Please wait...

Please wait...

€ 99,00
Onmiddellijk leveren
BMW 5 E39 Left Rear Suspension Air Spring (Bag) 37121094613

Koop een setje - Ontvang KORTING

€ 198,00 € 178,20

Koop een setje - Ontvang KORTING

BMW 5 Serie E39 Luchtbalg (Veerbalg) Rechtsachter

€ 198,00 € 178,20
Productinformatie
Pakket omvat:
  • Luchtbalg
Gewicht: 2.0 kg
Aerosus-code: 165634
Model: 5 Series
Reeks: E39
Original Equipment: 37121094613
Bouwjaar: 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003
Model Edition: Normal
Air Suspension Type: Normal
Positie: Linksachter
Productbeschrijving


De luchtbalgen van Aerosus vervangen de originele luchtbalgen van uw BMW en bieden maximaal rijcomfort en hoge duurzaamheid. Wat betreft veiligheid, nauwkeurigheid en kwaliteit komt dit product volledig overeen met het originele onderdeel.

Deze gloednieuwe achterste luchtbalg past links op een BMW 5 Serie E39.

De luchtbalgen van Aerosus zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen en hebben 2 jaar beperkte garantie en 30 dagen geld-terug-garantie. De luchtveerringen worden gekrompen met behulp van een speciale technologie die een betrouwbare werking en lekvrije prestaties garandeert. Ze staan bekend om hun hoge dynamische eigenschappen, lange levensduur en betrouwbare duurzaamheid.

Onze luchtbalgen houden uw voertuig recht, zelfs bij een ongelijk verdeelde lading. Dit betekent efficiënter besturen en remmen, zelfs op moeilijke wegen en met een zware lading.

Kenmerken

Luchtbalg van OE-kwaliteit
Maximaal rijcomfort
Hoogwaardige OE-gespecificeerde grondstoffen
Veiligheid en duurzaamheid
Draagvermogen en stabiliteit
Gemakkelijke montage
Duizenden tevreden klanten over de hele wereld


FAQ

Nog geen vragen gesteld

Klantenrecensies
Recensie schrijven

Snelle levering en zeer goed product. Ik ben super tevreden.

Ik heb de airbag super snel en in goede conditie ontvangen. Die paste perfect, zonder enkel probleem met de fitting. De linker airbag werd aan de douane tegengehouden en vroegen dat alle dozen van een factuur voor levering moesten worden samengevoegd, na een aantal keer naar ups te hebben gebeld, die probeerden de andere doos te vinden, ze wisten blijkbaar niet dat de airbag al aan mijn auto is gemonteerd en dat ik aan het wachten was op de rechter airbag. Ik heb uiteindelijk de linker airbag ontvangen en ik ging die monteren, ik heb het onderdeel nagekeken en het paste ok. Ik heb de fitting aan de luchtleiding verbonden en ik kon onmogelijk mijn luchtconnector met de connector van de airbag verbinden. Ik heb de zekering losgetrokken en inderdaad, de connector van de airbag was met 0,25 groter bij de klem.
Ik bekeek alles aandachtig, in de gleuf waar de knijp vastzat, heb ik metalen krullen gezien. Ik heb de gleuf heel voorzichtig tot aan de onderkant van de gleuf gesneden totdat die 13,35 was zodat de connector erin paste. Het was strak, maar het paste perfect.
Ik heb het afdichtingsgebied niet beschadigd, alleen de verf bekrast en een paar sneden op de airbag achtergelaten, toen ik probeerde om het overtollig materiaal weg te schrapen.
Ik heb er foto's van, mocht iemand geïnteresseerd zijn. Ik zal binnenkort een nieuwe airbag bestellen, de auto had ik nodig voor mijn werk en de tijd is geld, dus kon ik niet wachten op een andere airbag.
Met uitzondering van dit probleem is de ophanging aan beide kanten goed en rijdt de auto veel beter dan met oude en versleten verzachte airbags.

Prima verpakt en snel geleverd. Produkt ziet er goed uit, beter dan de balg die vervangen werd. De originele hebben het 13 jaar volgehouden, de vorige 3 jaar en toen had ik al m'n twijfels. Dit ziet er stukken beter uit dus ik verwacht voorlopig niet weer te hoeven vervangen. Vervangen is zo gebeurd maar toch.

Ongelooflijk. Het product is perfect en compatibel, de levering - snel.

Het product is geweldig en past op mijn auto, slechts één nadeel, ik had een probleem met de facturatie en het kon helaas niet opgelost worden. Ondanks dit zijn ze een echte aanrader.

Zoals omschreven, goede kwaliteit, zeker de moeite waard om te bestellen. Snelle levering!!! Dank je

Alles prima in orde, werkt perfect, ik kom zeker terug.

Ik bestel ze als reserve, gebruik ze niet!

Snelle levering, super! Ik kom met plezier terug!

Alles paste zeer goed!
1 of 3
Nederland: Van 8,90 €
Meer lezen
Meer lezen
Meer lezen
Luchtbalg (Rechtsachter)
€ 99,00
Details
Luchtbalg (Linksachter)
Huidig product
€ 99,00
Details