Over ons: Aerosus: Uw specialist in luchtveringssystemen

Ons bedrijf

Wij zijn AT Parts Germany GmbH – het bedrijf achter de een van de toonaangevende merken op de markt voor luchtvering onderdelen – AEROSUS. Met meer dan tien jaar ervaring hebben wij honderdduizenden tevreden klanten in meer dan 164 landen over de hele wereld.

Onze indrukwekkende magazijn is gevestigd in Keulen, Duitsland. We hebben een breed gamma aan luchtvering onderdelen in voorraad en wij zijn eenvan de grootste leveranciers van luchtvering onderdelen in Europa. Het hart van ons bedrijf - ons toegewijd team bestaat uit getalenteerde en ervaren luchtvering specialisten die altijd klaar staan om jou een deskundig advies te geven en om jou te helpen om het juiste onderdeel tegen de beste prijs te vinden.


10 JAAR
ervaring

100 000+
klanten

Levering naar
164 LANDEN

Klantenondersteuning in
10 TALEN
Ruim productportfolio
Snelle levering
Kwaliteitscontrole op elk product

Onze producten

AEROSUS biedt hoge kwaliteits-, maar toch betaalbare oplossingen voor de luchtvering problemen van je voertuig. Ons assortiment omvat alles voor het luchtveringsysteem – van luchtveren, schokdempers en drukkleppen tot luchtvering compressoren en luchttoevoer onderdelen.

Uiteraard bieden wij ook een breed gamma aan onze eigen AEROSUS-premium producten tegen onvergelijkbare prijzen. AROSUS richt zich vooral op de Duitse en de andere Europese merken: Mercedes , Audi , BMW , VW , Porsche , Land Rover , Bentley , Jaguar , Citroen , Renault , Peugeot , Fiat , Iveco Daily . Echter, in onze onlinewinkel kan je ook luchtvering onderdelen en compressoren voor zowel verschillende Amerikaanse voertuigen ( Buick , GMC , Hummer , Jeep , Oldsmobile , pick-up trucks), als voor Aziatische merken ( Kia , Hyundai en Toyota ) vinden.

Onze diensten

WE SPREKEN JOUW TAAL KLANTENDIENST EN ONDERSTEUNING

AEROSUS verzorgt een meertalige klantendienst die al je vragen in meer dan tien talen kan beantwoorden, waaronder Engels, Spaans, Duits en Italiaans. Je kunt steeds contact met ons opnemen via e-mail of als je snel wilt worden geholpen – via de Live Chat of onze hotline.

Wij beloven de beste service te allen tijde. Wij garanderen een hoog niveau van deskundigheid op het gebied van luchtvering en wij zorgen ervoor dat je een deskundige technische ondersteuning en een gratis deskundig advies krijgt.

WIJ LEVEREN WERELDWIJD VERZENDING EN BEZORGING

AEROSUS levert wereldwijd. Dankzij onze lange samenwerking met UPS kunnen wij je bestelling snel en veilig aan je deur bezorgen. Voor dringende gevallen hebben wij ook een oplossing – onze expres bezorging. Nog beter: als je tot 16:00 uur (CEST/UTC+2) bestelt, wordt je bestellingen nog dezelfde dag verzonden.

WIJ GEVEN OM JOU GEBRUIKSVRIENDELIJKE ONLINEWINKEL

Wij van AEROSUS doen ons best om onze onlinewinkel te verbeteren.

Wist je dat jij voor elk product op onze onlinewinkel een verzendcalculator kan gebruiken om de exacte kosten en de duur van je levering te berekenen? Dit en veel meer andere functies worden door ons team voortdurend ontwikkeld en verbeterd zodat wij jou de beste ervaring op onze website kunnen geven.

WIJ BESCHERMEN JOU VEILIG WINKELEN EN BETALEN

Wanneer je bestelt of zich inlogt, worden je persoonlijke gegevens gecodeerd om te verzekeren dat je transacties beschermd zijn. We gebruiken een SSL Code (Secure Socket Layer). Hierdoor blijft alle informatie tijdens het transport vertrouwelijk en niet leesbaar door derden.

Wij ondersteunen ook 3D-Secure transacties (Verified by Visa, Mastercard Secure Code, American Express SafeKey) om de veiligheid van de betalingen te waarborgen.

Onze troeven

10 jaar ervaring

Iedereen van ons heeft met zijn unieke knowhow een steentje bijgedragen aan de duizenden tevreden klanten over de hele wereld.

Gegarandeerde kwaliteit

Wij bieden 2 jaar garantie op al onze luchtvering producten. Als je niet tevreden bent met je aankoop, krijg je je geld terug.

Beste prijs

Met onze luchtvering onderdelen bespaar je tot 50% van de dealer-prijs!

Promotieaanbiedingen

Meld je vandaag nog aan en ontvang een gift voucher. Maar dit is niet alles: als je twee complementaire producten bestelt (bijv. linker en rechter ophanging), krijg je ook een korting - bekijk onze aanbiedingen op Aerosus en bespaar nog meer op uw aankopen!

Gespecialiseerde expertise

Wij zijn marktleider op het gebied van luchtvering producten en wij kunnen je dus helpen om al je luchtvering problemen op te lossen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een deskundig advies en ondersteuning van ons technisch team!

Onze waarden

Klanttevredenheid filosofie

Het voortdurend streven naar klanttevredenheid, ons deskundig team, onze uitstekende producten, eerlijke prijzen en de verbeteringen van onze onlinewinkel hebben ons gemaakt tot wat wij vandaag zijn: een van de toonaangevende specialisten op het gebied van luchtveringsystemen wereldwijds.

Topkwaliteit - zonder poespas of gezeur

Wij beschouwen ons als een bedrijf met compromisloze kwaliteitsnormen. Alleen de beste en geteste onderdelen mogen deel uitmaken van ons exclusief assortiment.

Samen staan wij sterk

Wij hechten veel waarde aan een creatieve werksfeer waarin elke medewerker gemotiveerd is om prestaties op topniveau te leveren, wij koesteren de persoonlijke vooruitgang en de respectvolle interactie met elkaar en met onze klanten.

Verantwoordelijkheid en vertrouwen

Voor onze klanten zijn wij een trouwe partner en wij bouwen een lange-termijn relaties met onze medewerkers op. Dit wederzijds vertrouwen verzekert ons succes en helpt ons om onze doelen te bereiken.