Vind het geschikte onderdeel voor jouw voertuig!

Je kan nou gemakkelijker dan ooit het specifieke onderdeel dat volledig compatibel is met jouw luchtveringssysteem vinden! Aerosus biedt diverse mogelijkheden aan om je te helpen en om ervoor te zorgen dat je het geschikte onderdeel vindt en het gemakkelijk installeert.

GEBRUIK DE ZOEKBALK

Ken je het OEM-nummer van het onderdeel dat je nodig hebt? – Typ het dan in de zoekbalk en vind je onderdeel in elschts enkele seconden! Je kan ook op trefwoorden zoeken, het type onderdeel, het model van het voertuig enz. (bijv. w211 air strut).
BLADEREN PER CATEGORIE

Alle luchtvering onderdelen van Aerosus zijn gesorteerd op merk en model. Kies de categorie die overeenkomt met je voertuig in de navigatiebalk bovenaan op elke pagina. Gebruik de productzoeker en de winkelopties links op de categorieënpagina om je zoekopdracht te verfijnen en het onderdeel dat je nodig hebt sneller te vinden.
GEBRUIK DE ONDERDELENZOEKER

Vul gewoon je voertuiggegevens in om alle compatibele onderdelen te zien!
De zoekoptie vind je rechtsbovenaan op de homepagina. Selecteer merk, model en uitvoering. Afhankelijk van het voertuig zou je eventueel ook het bouwjaar of model moeten aangeven (bijv. Airmatic of 4Matic ophanging).

Je kan op dezelfde manier de onderdelen in ons catalogus filtreren. Je kan jouw zoekcriteria verfijnen door het type onderdeel (bijv. ophanging of compressor) of positie (bijv. Ophanging rechts vooraan of ophanging links achteraan) aan te geven. Als je niet zeker bent welke opties je moet selecteren, kan je best de gegevens in het kentekenbewijs van je voertuig raadplegen.

GEEF ONS JE VIN-NUMMER

Toch niet zeker welk onderdeel je nodig hebt? – Neem dan gewoon contact met ons op en onze medewerkers zullen het gepaste onderdeel voor je vinden! Vul dit aanvraagformulier en vergeet niet het VIN-nummer van je voertuig te vermelden (vehicle identification number). Het VIN-nummer (ook bekend als frame- of chassisnummer) is een unieke identificatiecode die bestaat uit 17 tekens (cijfers en hoofdletters). Het VIN-nummer van je voertuig vind je in het kentekenbewijs (zie hieronder):

Jij kan het VIN-nummer ook op je verzekeringsdocumenten of op het voertuig zelf vinden – normaal gezien bevindt het zich op een bord aan de bovenkant van het dashboard en het kan door de voorruit gezien worden aan de bestuurderszijde.