Betaalmethodes

 
Vooraf betalen
(met bankgiro)
Bij vooraf betalen ontvangt u een bevestigingse-mail met onze bankgegevens zodra u uw bestelling heeft doorgegeven. Zodra het uitstaande bestellingsbedrag is ontvangen, zal uw bestelling verzonden worden. Afhankelijk van uw bank en land kan het tot 3 werkdagen duren voordat we uw betaling hebben ontvangen. Wees u ervan bewust dat dit de leveringsperiode zal verlengen.
Zorg ervoor dat u het betalingskenmerk (bestellingsnummer) bijvoegt wanneer u de betaling maakt, aangezien dit uw betaling identificeert en vertraging voorkomt.
 
PayPal
U kunt er ook voor kiezen om met PayPal voor uw bestelling te betalen. In dit geval wordt u automatisch doorverwezen naar de PayPal-website.
Als u al een PayPal-account heeft logt u simpelweg in met uw gebruikersgegevens om de betaling te maken. Als PayPal nieuw voor u is, kunt u betalen als een gast of op dat moment een PayPal-account aanmaken om de overdracht te maken. Na een succesvolle voltooiing van de transactie ontvangt u een bevestigingse-mail.
 
Creditcard of debitcard
Wij accepteren momenteel Master Card, Visa en American Express. Creditcardbetalingen zijn beveiligd met SSL, die al uw gegevens bij de overdracht codeert om online transacties te beveiligen.
Als uw creditcard geregistreerd staat voor 3D Secure (geverifieerd door VISA, MasterCard SecureCode of American Express SafeKey), zal u worden doorverwezen naar een beveiligde bevestigingspagina van de kaartverlenende bank voor authenticatie van de online betaling en autorisatie van de transactie. U zult een wachtwoord moeten invoeren om uzelf te identificeren en de stappen te voltooien zoals aangegeven om de transactie te voltooien. Het is in uw eigen belang om dit te doen, aangezien het ongeautoriseerd gebruik van uw creditcard buiten uw kennis voorkomt. Na een succesvolle voltooiing van de transactie ontvang u een bevestigingse-mail.
 
Rembours
Bij deze optie kunt u het factuurbedrag direct contant aan de postbezorger betalen bij levering van het pakket aan uw deur. Deze optie is alleen beschikbaar voor EU-landen.
Zorg er alstublieft voor dat u op het moment van de levering het exacte bedrag dat aangegeven staat in de bevestigingse-mail van de levering klaar hebt liggen, aangezien de koerier mogelijk geen wisselgeld heeft. Betaling met een cheque wordt niet geaccepteerd. Deze betaalmethode kost een aanvullende €9,90.
 
Ideal
Ideal is een snelle en veilige manier om voor uw bestelling te betalen. In dit geval wordt u automatisch doorverwezen naar de website van uw bank.
U geeft aan welke bank u heeft en logt vervolgens in met uw persoonlijke bankgegevens. U kunt dan op de website van uw bank de overdracht maken, zoals u ook een andere overdracht zou maken. Na een succesvolle voltooiing van de transactie ontvangt u een bevestigingse-mail.
Klarna
Factuur van Klarna
Het principe is simpel: je hebt 14 dagen na factuurdatum om jouw rekening te betalen. Je betaalt alleen nadat je de goederen hebt ontvangen. Je kan gerust winkelen, jouw bestelling afronden en op je gemak jouw bestelling thuis controleren.

Huurkoop bij Klarna
Voor alle bestellingen die u door middel van een flexibele termijnaflossing wenst te betalen, zal je elke maand een afrekening ontvangen. Deze maandelijkse afrekening zal altijd halverwege de maand worden verzonden. Als je voor de eerste keer gebruik maakt van de mogelijkheid om jouw bestelling(en) gespreid te betalen, sturen wij jou de eerste factuur in de volgende maand.